( Foto är tagit av mig själva nånstans mellan Adak och Malå, på vår resa till och från Norrland 2012 )

söndag, mars 18

En hälsning från Mamo!


Detta är inte Mamo själv som skriver utan Mia, hans äldsta styvdotter. Mamo ligger för närvarande på sjukhus. Läget är under kontroll, men det återstår en del undersökningar så han blir kvar där ett tag till och det är i dagsläget osäkert när han får åtkomst till internet. Mobilt bredband är sådär populärt på avdelningar med mycket apparater….=) För att ingen ska undra och oroa sig har Mamo valt det här sättet att kommunicera, i brist på bättre alternativ. 

Mamo hoppas snart få vara hemma igen, dricka kaffe i solen, karva träskedar och trakassera sin omgivning- såväl oss i familjen som er bloggläsare- med samhällssatiriska inlägg, fantasifulla trädgårdsprojekt samt ändlösa försök att slå sin vän Målaren på fingrarna med värstingtomatplantor * men just den biten tror jag inte han ror i land med…. Tyvärr. Mamo har många talanger men  INGEN slår Målarens tomatplantor! Han kommer bli skitförbannad för att jag skriver det här, men hey- han får skylla sig själv när han ger mig inlogget? :-P*. Vi inväntar nya besked i princip varje dag- och naturligtvis tror vi att det är positiva sådana- och förhoppningsvis är det Mamo själv som skriver nästa inlägg, och då hemifrån. 

Ni är många som undrar hur han mår och hur det är med honom, men än är det liv i gubben och vi räknar inte med att spela ”You are not alone” än på ett bra tag!!!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag tackar så mycke för ditt inlägg har funderat hur det är med Mamo,är in för att läsa blogg varje dag.. Ha det så gott och på återseende här snart här Mamo.. :))Anette i Östersund

    SvaraRadera